Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                   

NEĆE BITI EMITOVAN RIJALITI U SRBIJI! Produkcija saopštila zvaničnu odluku – preokret u posljednjem trenutku

Pripreme za “Zadrugu 7 – Elita” su već uveliko privedene kraju i početak rijalitija je zakazan za treći septembar. Milica i Željko Mitrović su vodili računa o svakom detalju i pažljivo su birali učesnike za narednu sezonu. Takođe, dosta novca je uloženo i u renoviranje velelepnog imanja u Šimanovcima, koje će sada izgledati potpuno drugačije nego prethodnih sezona.

S druge strane, vlasnik konkurentske televizije, Saša Mirković, dugo je razmišljao da li da pokrene rijaliti na Hajpu. Najavio je audiciju za rijaliti učesnike, a onda je u jednom trenutku odustao od te ideje.

Sada je želio da preispita svoju odluku i da pita pratioce na Instagramu šta misle o ovoj temi. Dao je mogućnost pratiocima da glasaju i da odluče da li će se rijaliti naći u programskoj šemi Hajpa.

– Hoću da vidim šta kaže glas naroda, tj. vaš glas. Da li da napravimo Hajp rijaliti ili ipak ne? – upitao je Saša Mirković svoje pratioce, te dodao da će mu značiti odgovor naroda kako bi donio definitivnu odluku.

Sada je podjelio rezultate glasanja i saopštio da je odustao od rijalitija jer je tako većina odlučila. Za opciju “da” glasalo je 47 procenata, dok je opciju “ne” odabralo 53 procenta glasača.

Foto: Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

– Za 15 sati glasalo je vas 107845. Rezultat je za mene očekivan. Sad sam siguran u svoju odluku da Hajp televizija ne treba da organizuje i emituje rijaliti program. Želim da napomenem da su ovo glasanje koje sam organizovao prenijeli i profili nekadašnjih rijaliti učesnika, tako da su i njihovi fanovi glasali, inače bi razlika za “ne” bila puno veća. U svakom slučaju, poštovaćemo odluku većine. Hvala svima na glasanju – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu.

Iako je planirano da se od septembra na ovoj televiziji emituje rijaliti, vlasnik je u poslednjem momentu odustao od te ideje, smatrajući da na drugi način može popuniti program.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *