MAHIRA SAHRANILA MUŽA, PA SE UDALA ZA DRUGOG: Svi je razapinju, a ona se suočava sa novom NEVOLJOM

Mahira Hajdarpašić iz Bosne i Hercegovine svojom sudbinom je prvo rasplakala cijeli region, svi su se divili njenim postupcima, odavali su joj priznanja i čestitali kako se ponela prema bolesnom mužu i kako je održavala porodicu na okupu 16 godina.

A onda se preko noći sve promijenilo. Nakon smrti supruga, odlučila je da sebi da drugu šansu i ponovo se udala i od tada trpi nesnosne komentare na svoj račin.

Sa druge strane, njenim brigama nema kraja otkako je otkriveno da je i njena kćerka bolesna.

– Sumeja ima epilepsiju, prioritet mi je da ona ozdravi. Već tri godine se bori sa tim. Prvo smo primijetili da ima tikove, a onda se desio napad u Mostaru. Sve je hrabro prihvatila, imala je primjer svog baba. Kažu da je stres glavni okidač, a ona je baš bila vezana za oca – objašnjava.

Primijetila je da da najviše loše o njoj pričaju žene muslimanke, dok je pripadnice drugih vjera izuzetno cijene i podržavaju.

– Da, stvarno je tako, ali stvarno ne znam šta sam ja to uradila. Ljudi samtraju da ne treba da budem srećna, možda je trebalo da umrem zajedno sa Esedom. Mislim da mi je sam Bog posalo Salida. Veoma je brižan i pažljiv, brine i o meni i o mojoj djeci. U svemu me podržava i veliki mi je vjetar u leđa za sve ciljeve koje imam. Sada najviše radim na otvaranju butika, što je bila i želja moje kćerke – kaže Mahira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *