Godina dana od stravične smrti zvezde Granda: Nemanja (22) je stradao kod Dobanovaca na jeziv način

Javnosti je postao poznat prije nekoliko godina i to zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”

Pjevač Nemanja Vuković je poginuo prije godinu dana u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovaca, a sahranjen je u Foči odakle je i rodom.

On je nakon saobraćajke bio svjestan, i na pitanje očevica kako se osjeća, odgovor je bio pozitivan, međutim on je pokušao da pređe auto-put, potrčao i pregazio ga je autobus.

Javnosti je postao poznat prije nekoliko godina i to zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je bio zapažen, a baš posljednju svirku je imao sa koleginicom Gogom Gačić.

Nemanjin prijatelj i saradnik Aleksandar Stević opisao je kako je izgledao pjevačev dan kada je poginuo.

– Dopisivali smo se da se vidimo posle svirke u Kovinu. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Vidio sam da mi ne odgovara na posljednju poruku, zvao sam ga više puta i eto… Imali smo razne planove, ali džaba sad… Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gdje ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu – ispričao je tada Aleksandar za Kurir.

Nemanja je imao samo 22 godine, pohađao je srednju Ekonomsku školu. Pored toga što je pjevao, Vuković je svirao i klavijaturu. Iza sebe je ostavio neutješne roditelje, dva brata, ali i djevojku koja je tada primila strašnu vijest.

Podsjetimo, Vukoviću je u pomenutom takmičenju Jelena Karleuša bila mentorka, te je tada putem Instagrama izjavila saučešće njegovoj porodici, ali se i oprostila od pjevača.

– Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u “Zvezdama Granda”. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina. Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal. Verovala sam u njega – napisala je ona tada.

– Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće. Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje – dodala je potresena Jelena u objavi na Instagramu.

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *