Roditelji Danke Ilić i dalje na saslušanju, NISU PREBAČENI U BEOGRAD – Vatrogasci se povukli (FOTO)

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, a na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu.

Ekipa Kurira je i danas na terenu, potraga za nestalom devojčicom je nastavljena, a ukoliko vidite Danku odmah obavestite policiju!

14.49 – Kurir saznaje: Vest da su roditelji Danke Ilić poslati u Beograd dezinformacija

Kako saznaje Kurir, informacija koja je objavljena u pojedinim medijima da su roditelji Danke Ilić poslati u Beograd na dalje ispitivanje nije istina.

Oni se i dalje nalaze na saslušanju u policijskoj u Boru.

Vatrogasne ekipe koje su došle ispred kuće gde je nestala devojčica su se povukli, većina se povukla, vatrogasci su otišli, prave pauzu.

13.45 – Prošlo punih 48 sati od nestanka Danke Ilić

Od nestanka devojčice Danke Ilić prošlo je punih 48 časova.

13.18 – Mile Novaković o nestanku Danke Ilić

Mile Novaković, nekadašnji načelnik UKP oglasio se povodom slučaja nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

– Sad je sve usmereno ka roditeljima, njihovim kontaktima, proveravaju se telefoni, verovatno će deo najbližih iz porodice morati biti podvrgnut i poligrafu. Policija i svi koji su uključeni u istragu su detaljno pregledali teren, tako da se sada fokus širi – priča Novaković.

SVE USMERENO KA RODITELJIMA Mile Novaković otkriva ko mu je najsumnjiviji u slučaju nestale Danke: Ne liči mi na klasičnu otmicu
13.00 – Još policajaca i vatrogasaca stiže ispred kuće gde je nestala Danka Ilić

Još policajaca i vatrogasaca stiže ispred vikendice u blizini koje je poslednji put viđena devojčica Danka Ilić (2), za kojom se traga već treći dan.

12.20 – Policija došla do novih saznanja

Vozila teške mehanizacije trenutno se nalaze na terenu, iako je broj pripadnika policije za sad znatno manji. Kako Kurir saznaje, u policiji se došlo do novih informacija, o čemu će se dodatno znati više.

Ipak MUP apeluje da se strogo vodi računa o izveštavanju kako se ne bi ugrozila istraga i rad angažovanih ljudi. Kako saznajemo, roditelji nestale Danke nalaze se ponovo u prostorijama policijske stanice, međutim još nema informacija da li ima veze sa situacijom na terenu gde se trenutno pretražuje zemljište.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *