Klikom na sliku zatvorite prozor.

                                                                

DRAGANA PRIZNALA DA ZBOG OVOGA PLAČE! Iskrena ispovijest pjevačice nakon razvoda: “Boli me…”

Pjevačica još jednom otvorila dušu!

Omiljena muzička zvijezda Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, a ova vijest šokirala je njene kolege.

Pjevačica je već bila u procesu razvoda, ali ovu odluku sve do samog kraja turneje “Do posljednjeg daha” nije saopštila javno.

Ona je to publici zvanično saopštila jer “od njih nikada ništa nije krila”, a sada se osvrnula na godine karijere koje su iza nje, te priznala da je iskrenost nekada i košta.

– Kad ste iskreni, ne možete da zabrljate. Ako lažete vi zaboravite šta ste kome slagali, a ako ste iskreni, ne možete da pogriješite. Uvijek govorite istinu i nije problem, uopšte. Htjela ne htjela, ja sam ovakva. – počela je Gaga.

Pjevačica je priznala i da je laži koje čita o sebi često rasplaču, ali smatra da je to zbog toga što je ostala prizemna.

– Moje riječi se često zloupotrebe. Ja opraštam, mnoge laži proplačem… Boli me kad neko laže o meni. Sve što me je bolelo je dovelo do toga da ljudi kažu da sam dobar čovjek, da sam human čovjek, da sam čvrsto na zemlji. Nikad sebe nisam nazvala zvijezdom, da li mi vjerujete? – istakla je Dragana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *