RUSKI ASTROLOG KAŽE DA ĆE SAMO 1 ZNAK BITI NAJSRETNIJI DO KRAJA GODINE: Otvara mu se IZVOR BOGATSTVA i stiže more sreće na svim poljima

Popularni ruski i sovjetski astrolog Pavel Globa nedavno je izdvojio znak Zodijaka koji će do kraja godine, a posebno u novembru mesecu, biti najsrećniji.

Zvijezde će mu biti naklonjene, a takođe otvoriće im se prilika da u velikoj more poboljšaju svoje finansijsko stanje – otvoriće im se izvor bogatstva. Njima sleduje talas sreće, ne samo na novčanom planu, već i u svim sferama života. Što su odlučnije usmereni na uspeh, to će više dobara dobiti od univerzuma.

Globa tvrdi da je glavni srećnik u ovom trenutku STRIJELAC, a evo šta mogu da očekuju u narednim nedeljama.

Strijelčevi će uspjeti da ostvare mnoge svoje ciljeve u narednim nedeljama, a čak se i one ambicije koje ste niste ni usudili da naglas izgovorite mogu ostvariti.

Stižu vam neočekivani izvori prihoda o kojima možda niste ni razmišljali. Imaćete puno sreće kada je riječ o finansijama, posebno ako su vezane za posao.

Zvijezde ovog mjeseca favorizuju promene u životu Strelčeva, pa je moguće da vam se smiješi novi posao, i to možda drastično drugačiji od onog kojim se sada bavite. Moguća je radikalna promena profesije. Ovo je veoma dobar mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa ili unovčavanje nekog talenta ili hobija koji imate. Element vatre daje vam energije za stalan pokret, a poznato je da vi ne tražite lake puteve, da ste avanturisti i po potrebni drčni, te da ne podnosite stagnaciju u radu u predvidljivost u ljidima. Energični ste i strastveni prema ideji da promijenite svijet oko sebe, prenosi “Prochepetsk.ru”.

Pored svega navedenog, ovaj vatreni znak čeka sreća i na privatnom planu. Ako ste sami, uronićete u vrtlog romantičnih dešavanje, a zvijezde vam poručuju da ne sjedite kod kuće i ne odbacujete nova poznanstva. Budite opušteniji i društveniji, jer u svojoj čauri nikada nećete naći partnera. Budite svoji i ne libite se da pokažete svoje pravo lice.

Ako ste zauzeti, ovo će biti period u kome ćete pronaći nove dodirne tačke sa voljenom osobom, a zajednička interesovanja i hobiji će vas dodatno zbližiti. Među vama će vladati harmonija i razumijevanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *