“MALA DANKA JE ŽIVA! DRŽE JE U ŠTEKU!” Vesna Rivas otkrila da je IMALA VIZIJU o dvogodišnjoj devojčici koju cela Srbija traži

“MALA DANKA JE ŽIVA! DRŽE JE U ŠTEKU!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hypetv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Vesnu Rivas.

Vesna je govorila na razne teme tokom emisije, među kojima i o suđenju sa Dalilom Mujić, detaljima ugovora u rijalitiju, ali i masovnim razvodima tokom ovog perioda.

Osim toga, dotakli smo se i teme o kojoj bruji cela Srbija, alii region, a to je nestanak dvogodišnje devojčice iz Bora, Danke Ilić. Kako je zvanično saopšteno, dvojica muškaraca su priznala monstruozan zločin i ubistvo devojčice, kojoj se još nije ušlo u trag.

VESNA JE IMALA VIZIJU O MALOJ DANKI?
Potraga za telom devojčice i dalje traje, a Vesna je u emisiji otkrila da je imala “viziju” o njoj:

“Ne prihvatam sve što je pričano, pisano. Verujem da su oni bili u nekim dugovima, meni ne može da ospori niko ovu sliku koju sada imam. A to je da su bili nešto dužni, da su imali neku vrstu ucene, a videćete toga će biti sve više.”, rekla je Vesna i nastavila:

“Imam sliku da je tu bila neka ucena, neki pritisak da vrate pare, ili pozajmicu ili nešto. I da se tu ona kao mama pojavljuje da kao pregovara sa nekim, za nešto što su dužni. Jer mama trudna, sa dvoje dečice ide da izazove sažaljenje kod nekoga. A tata nije na poslu, nego je baš blizu tog nekog mesta.”, pričala je Vesna.

“Znači on čeka ishod, da li će gaubediti, dali te koji ih ucenjuju da li za pare. Ona je pošla da moli tog, ko zna, kamataša ili koga zna, koji su ih ucenjivali, ili su dužni para i para. Mene zbunjuje otkud odjednom toliko ljudi na tom mestu u vreme kada počinje da pada kiša. A ona sama, nedođija. Možda su oni obavili razgovor sa njom, ali su ipak, da ih opomenu, ćapili malu.”, rekla je Rivasova svoj lični stav.

“Ja bih volela da je živa. Ja mislim da je mala negde u šteku i da čekaju da se sve ovo malo stiša. Da nakupe to što su dužni. “. rekla je ona.

NASTAVAK NA: https://hypetv.rs/mala-danka-je-ziva-drze-je-u-steku-vesna-rivas-otkrila-da-je-imala-viziju-o-dvogodisnjoj-devojcici-koju-cela-srbija-trazi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *