NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA! Evo ko će dobiti PARE do 21. aprila

Pred nama je nedjelja u kojoj nas očekuje retrogradni Merkur 21. aprila, što je itekako veliko upozorenje kada su u pitanju finansijske transakcije jer će doći do kašnjenja novca.

Haotična situacija na nebu je nepovoljna za bilo kakva novčana ulaganja, tako da će mnogi planovi da sačekaju mjesec maj.

Pojedini znakovi zodijaka će imati više sreće na finansijskom planu nego ostali, a to su: Škorpije, Ribe, Vodolije i Blizanci.

ŠKORPIJA

Iskoristite moć Jupitera iz Ovna jer na lak način možete da dođete do para. Do kraja mjeseca biste lako mogli da dobijete povišicu ili bolje plaćen posao.

RIBE

Planete u Ovnu vam odgovaraju, a i Mars u Raku, tako da ćete biti finansijski zbrinuti. Možete lako da dobijete novac na igrama na sreću ili na osnovu kretaivnog rada, a možda pomoću nečega što vam je bio hobi.

VODOLIJA

Saturn u Ribama mudro raspoređuje vaš novac i jeste vrijeme za štednju, ali ćete baš zbog toga biti racionalniji prema finansijama. Možete da dobijete neki dodatni projekat na poslu koji će vam donijeti dodatnu zaradu.

BLIZANCI

Mars jeste u Raku, pa vam donosi dobitak. Međutim, što se tiče novca iskoristite period do 21. aprila, jer će iza toga sve do maja biti nepovoljnan period za ulaganja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *