ŽESTOKO NEVRIJEME! KRITIČNO STANJE U OVOM DIJELU BiH: Voda prodrla u stambene objekte, bujica nosi automobil

Kako javljaju mještani u Sapni u dijelu ove općine u Zecovima voda je usljed obilne kiše koja neprestano pada prodrla u stambene objekte.

Također, građani javljaju da to nije iz vodotoka već je u pitanju bujična voda.

Objavljen je i video kako bujična voda nosi automobil.

https://www.facebook.com/watch/?v=1666484657147439

Kiša i dalje pada tako da je pred stanovnicima besana noć.

U Sapni je do sada evakisana jedna porodica. 

Problemi sa kišom i vodom zabilježeni su i u Doboju, gdje su poplavljene ulice.

Američko tužilaštvo prikupilo je već gomilu dokaza da smjesti Brajana Volša (48) do kraja života u zatvor zbog svirepog ubistva supruge Ane (39) iz Beograda, a sada se pojavio i novi koji je unio dodatnu pometnju u istragu ovog zločina!

U podrumu porodične kuće Volšovih u Kohasetu, u kojem je 1. januara ubijena državljanka Srbije i majka troje djece, pronađen je misteriozni DNK koji ne pripada ni Ani, ni Brajanu!

To upućuje na zaključak da je optuženi Amerikanac najvjerovatnije u zločinu imao pomagača! Ovaj nepoznati uzorak DNK je, kako je potvrđeno, poslat na analizu da bi se utvrdilo čiji je, piše Informer.

Ranije se uveliko spekulisalo da je možda Brajanova majka Dajana ta koja mu je pomagala u ukljanjanju tragova poslije ubistva, pošto je viđena u danima nakon “nestanka” Ane kako izlazi iz njihove kuće, iako je prije toga izbjegavala da dolazi kod njih jer se nije slagala sa snahom.

Da li je Anina svekrva učestvovala sa sinom u ubistvu i uklanjanju Aninog tela, sada ostaje da se vidi.

Anina majka Milanka Ljubičić navela je više puta da bi Dajana trebalo da bude detaljno ispitana o svemu, vjerujući da bi ona mogla da kaže nešto što bi bilo od pomoći istražiteljima u potrazi za njenom kćerkom čiji ostaci do danas nisu pronađeni.

Vjeruje se da su uništeni na deponiji za reciklažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *