POČINJE PRIPREMA ZA 3 ZNAKA HOROSKOPA – BLIŽI SE “BOMBA” DATUM: Naučićete lekciju jednom za svagda!

Bliži nam se jedan od energetski najsnažnijih događaja – mlad Mjesec u Škorpiji!

Mistična Škorpija, kojom vladaju Pluton i Mars, uvijek teži promeni i transformaciji. Zbog toga je sezona Škorpije za mnoge bolno vrijeme kada se završavaju stari ciklusi i nastaju prekidi u prijateljstvima i vezama. Mlad Mjesec u znaku Škorpije 13. novembra jedan je od energetski najsnažnijih događaja. Tri znaka horoskopa čekaju dramatične promjene, evo o kome je riječ:

ŠKORPIJA
Ovo je vaše vrijeme! Tokom perioda mladog Meseca, ne samo Sunce, već i Mjesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije koji bi trebalo da usmerite ka postizanju svojih ciljeva. Tokom mladog Mjeseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu drugu kuću. Ne plašite se da uspostavite balans svojih emocija. Glavna tema ovog mladog Mjeseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vaše emocije i samopoštovanje. Pokušajte da zapišete u svoj dnevnik sve misli koje vas obasipaju 13. novembra. Među njima možete da pronađete svoje nove smjernice i vrijednosti.

LAV
Glavna tema mladog Mjeseca u Škorpiji za Lava je porodica. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Mjeseca i Marsa u Škorpiji kroz četvrto polje. Razmislite šta biste želeli da promenite u porodici ili u odnosu sa roditeljima. Možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Mars u Strijelcu će proći kroz vaše peto polje koje je povezano sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o tome da proširite svoju porodicu, onda je period mladog Mjeseca idealno vrijeme.

OVAN
Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim iskustvima i strahovima. Mlad Mesec je u vašem osmom polju. Možda osjećate da uprkos vašim najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete. Depresija i nedostatak motivacije mogu da budu potencijalni problemi tokom mladog Mjeseca. Ne bježite od bolnih osjećanja i emocija, već se hrabro suočite sa njima kako biste ih prebrodili. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati sve dok ne naučite lekcije.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *