“NEKA OBJAVI CIJELI RAZGOVOR” Večeras se oglasio glumac Branislav Lečić: Evo šta je poručio DANIJELI!

Poznati glumac i političar Branislav Lečić kaže da je dobio poziv od Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da u petak da iskaz povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao. Lečić ističe da je pozvan u svojstvu “građanina, a ne optuženog“.

“Naravno da ću se odazvati pozivu Tužilaštva. Ja sam u medijima već osuđen kao silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemjer… Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i djecu. To je moglo svakome da se desi, da bude tako optužen, tako anatemisan, što pokazuje da mi nemamo pravnu državu, optužbe preko medija pokazuju da smo mi horda, a ne uređeno društvo, jer bi u suprotnom čekali stav državnih organa, pa onda izrekli presudu o nekome”, rekao je Lečić, pa dodao:

“Postavljam javnosti pitanje: da li i jedna i druga strana u ovom postupku imaju pravo da kažu svoju istinu pred pravosudnim organima, ili su mi mediji već zakazali javno streljanje, a ja samo treba da dođem u beloj košulji i da me javno streljaju”, poručuje glumac.

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao “ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja”.

On je pozvao glumicu da objavi razgovor u cjelini. Podsjetimo jedan od dokaza koji je dostavljen Tužilaštvu je i snimak razgovora koji je glumica snimila sa Lečićem nekoliko godina poslije silovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *