STIŽE MOĆAN ASTRO PERIOD – TRAJAT ĆE DO 26. AVGUSTA: Posebno će uticati na OVA 3 ZNAKA

Mnogi će riješiti probleme i relizovati dugo željene planove

Astrolog Aleksandra Bjeljac za Telegraf najavljuje astrološki aspekt koji će odvijati od 4. do 26. avgusta. Merkur ulazi u svoje sjedište i u znak svoje egzaltacije. Smirićemo strasti i krenuti da realnije i preciznije gledamo na mnoge životne situacije. Moguća je blaga nepovjerljivost, ali i povećana pedantnost u svemu, posebno kada je rješavanje problema u pitanju.

Sada je vrijeme kada možemo završiti sve u vezi sa papirologijom i nekretninama. Realno ćemo rasuđivati i smireno krenuti naprijed.

Pozabavite se svojim zdravljem i menjajte loše navike, ako ih je bilo. Uslijediće i povoljan period za sve vrste trgovine, planiranje putovanja i preseljenja ako ste to imali u planu. Akcenat će biti kako na fizičkom, tako i na psihičkom zdravlju. Svakodnevica će svakako biti promenjena na neki poseban način. Ovaj aspekt će najviše delovati na Djevice, Bikove i Jarčeve, ali i svi vodeni znaci mogu imati benefite Merkura.

Ovan
Sada je vrijeme za rješavanje problema ili vraćanje dugova – vi nekome ili neko vama. Morate obratiti pažnju na zdravlje i poraditi na tome da riješite problem ako ste ih imali.

Bik

Promijenićete način razmišljanja i zato ćete lakše realizovati planove. Duboko razmišljanje i transformacija; nabolje vam predstoji. Poslove u vezi sa inostranstvom ili saradnju sa strancima mogu se krunisati lijepim ugovorima.

Blizanci

Uspjeh kada su posao i karijera u pitanju. Dosta toga možete rješavati u ovom periodu. Pa pokrenite se, biće uspješno.

Rak

Pregršta planova, ali i njihova realizacija je na pomolu. Ovaj period vam pruža mogućnosti da ostvarite svoje želje. Pomoć prijatelja i bliskih ljudi neće izostati.

Lav

U tišini i miru ćete razmisliti dobro o svemu što planirate da ostvarite. Ostanite svoji i smireni, pokušajte da se više odmarate.

Djevica

Idealan period je pred vama jer donosi rješavanje problema i jednostavno ispunjenost na mnogim poljima. Radićete na sebi, a rezultati će biti odlični.

Vaga

Vrijeme kada rješavate neke stvari u vezi sa finansijama; možete očekivati priliv novca. Radite na promeni ishrane ako ima potrebe za tim.

Škorpija

Evo perioda kada vam se vraćaju optimizam i racio. Vaše misli će biti uravnotežene i svi problemi i nesuglasice sa bliskim okruženjem sada će nestati.

Strijelac

Situacija u domu, kao i sve zamisli koje su u vezi sa kućom sada se mogu realizovati ili bar pokrenuti, pa čak i pitanje selidbe može biti finalizovano ili pokrenuto. Dosta konstruktivnih razgovora sa članovima porodice.

Jarac
Vrijeme kada konačno možete da odahnete. Mogućnost rješavanja problema u vezi sa djecom. Jasno i definisano upravljaćete emocijama. Ljubav je tu, kao i pravi izbor. Zauzetima lijepa komunikacija sa voljenom osobom.

Vodolija
Dosta promjena kada je svakodnevni život u pitanju. Mnoge stvari ćete mijenjati. Sada je vrijeme da hladne glave razmislite o svemu. Razmišljanje o vašem zdravlju kako fizičkom, tako i mentalnom mora biti u fokusu. Sve dolazi na svoje.

Riba
Odličan period za započinjanje novih pozitivnih stvari. Svi koji se bave javnim poslovima ili rade u većem kolektivu doživjeće prosperitet. Razmišljanje o zajedničkom životu sa vama bitnom osobom biće prisutno. Lijep period je pred vama, iskoristite ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.