SLAVLJE KOD TANJE SAVIĆ, EVO KO JE STIGAO U NJENU KUĆU: Uslijedili zagrljaji i čestitke, OGLASILA SE NA INSTAGRAMU (FOTO) – Dodaj Prodaj

SLAVLJE KOD TANJE SAVIĆ, EVO KO JE STIGAO U NJENU KUĆU: Uslijedili zagrljaji i čestitke, OGLASILA SE NA INSTAGRAMU (FOTO)

Tokom prijatnog druženja nazdravilo se za Tanjino zdravlje i sreću, te je prijatelj otvorio šampanjac, koji je donio specijalno za ovu priliku

Pjevačica Tanja Savić danas slavi rođendan i puni 36 godina. Tim povodom u noći kada je čekala svoj rođendan, iznenadili su je njeni prijatelji i porodica.

Nju je u domu sačekalo iznenađenje kom se nije nadala. Baloni, pokloni i lijepe poruke nisu izostali za njen divan dan, a Tanja nije skidala osmijeh s lica dok je primala pregršt poklona od svojih najbližih.

– Hvala vam svima na prelijepim željama, na pokretačkoj energiji koju mi dajete! Volim vas i grlim puno – napisala je Tanja u opisu video-snimka koji je objavila na svom Instagramu.

Tokom prijatnog druženja nazdravilo se za Tanjino zdravlje i sreću, te je prijatelj otvorio šampanjac, koji je donio specijalno za ovu priliku.

Pjevačica je objavila nekoliko snimaka druženja, a kako je reagovala na iznenađenje za rođendan, pogledajte u galeriji:

tanja-savic3-830x0
tanja-savic-830x0
tanja-savic2-830x0
tanja-savic5-830x0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *