JANA ROĐENDAN PROSLAVILA U EGIPTU I DOBILA TORBU OD 70.000 EURA: Sada je objavila sliku iz aviona, POGLEDAJTE 1 JEZIV DETALJ

Dragana Jana Todorović duži vremenski period provela je sa porodicom u Egiptu, a sada je otkrila da se vraća natrag u Srbiju.

Pjevačica je na Instagram postavila novi snimak, a ono što je mnoge začudilo jeste njen let avionom. Naime, Jana je otkrila da je u avionu bilo samo pet putnika.

screenshot-13

Ljudi pretpostavljaju da je razlog tome pandemija korona virusa.

“Nas petoro u avionu”, napisala je pevačica na svom Instagram profilu.
Inače, Jana je nedavno priznala da je od svekra za rođendan dobila skupocjenu torbu.

screenshot-11

“Poklonio mi je torbu, ne mogu da kažem da nisam srećna zbog toga. Ne znam šta da kažem, osim da me je oduševila”, rekla je pjevačica nedavno.

U pitanju je ružičasta “birkinka”, tašna za koju postoji lista čekanja i čija cena, zavisno od modela. U svetu torbi, kraljica svih listi čekanja je Hermesova Birkin torba. Među glumicama, pjevačicama, starletama ona je stvar prestiža, a cijena joj ide od 7.000 do 70.000 evra. Ipak, ne zna se koju je tačno pjevačica dobila na poklon. 

screenshot-12

Jana je sliku nove tašne objavila na Instagramu, nakon čega su krenuli komentari da je za te pare neko mogao da kupi garsonjeru u Beogradu.

Inače, Jana je svoj rođendan proslavila u Egiptu, a na društvenim mrežama pokazala je luksuz u kome uživa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *