OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA PRIVLAČE SREĆU I PARE KAO MAGNET: Rođeni pod sretnom zvijezdom, JESTE LI MEĐU NJIMA? AKO JESTE BLAGO VAMA

Astrolozi kažu da su oni, kada je sreća u pitanju, na vrhu liste. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju jaku intuiciju i privlače sreću kao magnet.

Djevica

Pripadnici ovog znaka imaju sreće u svemu, ali posebno u finansijama. Djevica može da zaradi gotovo od svega. Pomoću dobre intuicije i inteligencije mudro okreće svaku situaciju u svoju korist.

Često vole da žive burno u mladosti, ali ubrzo pronađu svoj mir i uravnoteženost.

Škorpija

Škorpije imaju nevjerovatno puno sreće. Čak i kada nemaju para, lako će pronaći zaboravljenu novčanicu u džepu od kaputa ili u fioci ormara.

Ljudi rođeni u ovom znaku imaju odličnu intuiciju, zato često sklapaju dogovore “na slepo” koji im na kraju budu korisni.

Lav

Lav je svjestan da je rođen pod sretnom zvijezdom. Ima reputaciju i poštovanje drugih, a vjeruje da je to zasluga njegovih napora.

Ima toliko samopouzdanja da iz skoro svake situacije izlazi kao pobednik. Ima sreće i u ljubavi, jer je uporan i uspeva da pronađe idealnog partnera.

Strijelac

Zvijezde su na strani Strijelca. “Sreća prati hrabre” mogao bi da bude moto svih pripadnika ovog znaka.

Oni su uvijek otvoreni za nove uzbudljive avanture gde često imaju prilike da upoznaju divne ljude i dožive nevjerovatne momente.

I u ljubavi Strijelci često nalaze idealnog partnera za sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.