TRUDNA MAJA I ALEN HADROVIĆ BLISTAJU OD SREĆE, UPRAVO PODIJELILI RADOSNE VIJESTI: Čestitke samo pristižu, ZA OVO SE ŽIVI

Alen Hadrović i njegova supruga Maja, koji su stupili u vezu tokom svog učešća u “Zadruzi 4” jedan su od rijetkih parova koji je opstao nakon izlaska iz rijalitija.

Iako mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, oni su svoju vezu krunisali brakom, a uskoro očekuju prinovu.

Ni to što je u devetom mjesecu trudnoće Maji nije smetalo da se lijepo provede sa Alenom. Bivša zadrugarka je istakla da se savršeno osjeća bez obzira što je ostalo još malo do samog porođa.

328910-screenshot-47-iff

Hadrovići su pričali o roditeljstvu, Zadruzi i šta im je sve donelo učešće u istoj.

Na pitanje ko će biti strožiji, ona ili Alen, Maja je iskreno odgovorila:

– Sudaramo se što se tiče toga. U trenutku kad sam ja stroga on je popustljiv. On je dosta emotivan i uvek popusti, ali ja ne baš. Mislim da ću ja biti strožija.

Alen je otkrio da mu ne pada teško buduća uloga oca.

– Stvarno mi prija ova uloga i oko nje što se brinem i oko našeg Akija, i Vuka koji dolazi. Jedva čekam da se ostvarim u ulozi oca, iako negde već jesam uz njenog sina – rekao je Hadrović.

S obzirom da su jedan od retkih parova koji su ostali zajedno posle “Zadruge” i postaju roditelji, na sve to gledaju kao na dobitak.

– To je veliki dobitak, ali rijaliti kao rijaliti ne mogu više da smislim. To je kao čistilište u koje si došao da bi stigao do lepih stvari – ispričao je Alen i otkrio kakvi su im poslovni planovi:

– Juče smo kupili veliku kuću na Kosmaju, pravimo spa centar sa bazenom i to ćemo da iznajmljujemo. Sve se to iz rijalitija izrodilo.

Priznali su da su jako uzbuđeni zbog prinove i da ima malo straha sa Alenove strane, a Maja je potpuno spremna za porođaj koji će biti prirodnim putem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *