Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

SRUŠIO SE KAO SVIJEĆA – ZADRUGARI MU POKUŠAVAJU POMOĆI: Panika ispred Bijele kuće (VIDEO)

Pitanje u sinoćnoj “Igri istine” postavila je Milica Veselinović, a bilo je upućeno Miljani Kulić.

– Miljana, šta se izdešavalo sa Nenadom i da li si se pomirila sa Zolom? Čula sam da ćete imati razgovor, šta imaš u planu što se tiče Zole?

– Nemam ništa u planu, činjenica je da nisam normalno. Smatram da je mojim roditeljima i ljudima koji me podržavaju loše zbog ovoga što ja radim. Nenad i ja smo tri mjeseca zajedno, da sam znala da će do ovoga da dođe, nikad ne bih ušla sa Nenadom u rijaliti. Ovo je zatvoren prostor koji me je poremetio, mnogo mi je loše, nije mi lako, ne znam šta ću sama sa sobom, upala sam u takvu depresiju, razmišljam, razgovarat ću poslije “Igre istine” i sa Nenadom i Sa Zolom – rekla je Kulićeva.

Da li Nenad zaslužuje da se muči toliko? – pitala je Milica.

– Niko ne zaslužuje da bude povrijeđen i da se muči ako to nije to – dodala je Kulićeva.

– Nenade – dozvali su zadrugari Bebicu.

– Nenade, voljela sam te, znaš da sam te iskreno voljela, ušla sam u rijaliti, poremetile su se neke stvari. Nisi zaslužio da se ovo desi, smatram da treba da ideš svojim putem – rekla je Miljana.

– Okej – odgovorio je Nenad.

– Žalosno, gleda ga i smije mu se – dobacili su zadrugari.

– To je iz nemoći, sva se tresem. Smijem se iz nemoći, to je to. Kad nije digao ruke poslije razvoda, neće ni sada, pričala sam svuda sa njim. Ljudi budu godinama u braku, pa prevaziđu sve – odgovorila je Kulićeva.

Bebica je napustio Bijelu kuću i onesvijestio se, a zadrugari su mu pritrčali u pomoć.

Leave a Reply

Your email address will not be published.