PAPRENO SKUP VOZNI PARK SA SVADBE MIRKA I BOJANE: Mladenci u bijesnoj mašini od 115.000 eura, A EVO ŠTA VOZI GOCA (FOTO)

Mirko Šijan i Bojana Rodić zavjetovali su se na vječnu ljubav pred Bogom i izgovorili sudbonosno da, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom beogradskom restoranu, a mnogima je za oko zao papreno skup vozni park sa njihove svadbe.

Ekipa Kurira našla se na licu mjesta, a ono što su mogli primijetiti jeste da se par baškario u skupocjenom „mercedesu”, koji je za ovu priliku bio ukrašen.

Ovaj model košta oko 115.000 eura. Također i ostatak zvanica je mogao da se pohvali papreno skupim mašinama.

Goca Božinovska nasmijala je okupljene kada je ušla u skupocjeni automobil čija je ijcena navodno 300.000 eura, pa dodala: “Najskuplji za najskupljeg”.

Oko njih, takođe, nisu bili parkirani baš bilo koji automobili. Ogroman crni džip, „audi”, „porše”. Krasili su čitavu ulicu, te trubili dok su bili u pokretu. Svako vozilo košta oko 100.000 eura, a Veljko Ražnatović je čak imao i svog vozača.

Od gostiju, ni pjevačica Anastasija Ražnatović nije razočarala. Dovezena je zajedno s malim Željkom Ražnatovićem, Bogdaninim i Veljkovim sinom, u simpatičnoj ali svakako skupocjenoj „škodi”, po procjeni oko 20.000 eura.

Izvor:Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published.