IMA VELIKI PROBLEM NAKON OPERACIJE NOSA – Luna Đogani PANIČI: Progovorila o RUPI na LICU!

Nije joj lako.

Nekadašnja zadrugarka je korigovala i nekolicinu drugih stvari na licu i tijelu, a nijednu od ovih intervencija nije krila nego ih je, štaviše, dokumentovala detaljno na društvenim mrežama.

Jutjuberka Luna Đogani je korigovala nos na jednoj klinici za estetsku hirurgiju početkom tekuće godine, a sada su njeni vjerni pratioci primijetili da je nakon iste prestala da nosi naočare za vid.

Naime, Luna je odgovarala na pitanja pratilaca na Jutjub kanalu, te je tim povodom otkrila da su ove dvije stvari zapravo povezane.

– I dalje su mi potrebne naočare za vid, ali zbog operacije nosa godinu dana ne bi trebalo da nosim bilo kakve naočare kako mi se ne bi napravila rupa na gornjem dijelu nosa. Zbog toga filmove gledam na ajpedu da ih ne bih gledala na TV-u jer onda moram da čkiljim bez naočara – objasnila je Đoganijeva.

Kada su je pratioci posavjetovali da počne da nosi sočiva, jutjuberka im je objasnila da zazire od istih.

– Znam za to, ali se jako plašim sočiva. Bojim se da mi se ne zaglave u oku. Veliki sam paničar i ne volim da stavljam bilo šta u oči. Oči su mi, inače, veoma osjetljive. Imala sam jednu drugaricu kojoj se sočivo stalno zaglavljivalo u oku i uvek me je podilazila jeza dok sam je gledala kako ga traži po oku i kuka – ispričala je Luna.

Podsjetimo, Đoganijeva je dugo odolijevala estetskim korekcijama, tvrdeći da bi bila “ista kao i sve druge” kada bi operisala nos, ali je naposljetku, ipak, odradila ovaj zahvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.