NADEŽDA BILJIĆ OTKRILA STRAVIČNE DETALJE IZ PROŠLOSTI PRIJE NEGO ŠTO JE NAPUSTILA ZADRUGU: Ovo nikada neće zaboraviti

Nadežda Biljić je sinoć napustila četvrtu sezonu rijalitija Zadruga, u kojoj je provela tri nedjelje, a prije toga je, u jeku rasprave sa partnerom Tomom Panićem otkrila stravične detalje iz svoje prošlosti.
 

– Sve sam pokušala, ali Toma me mrzi. Želi da mi vidi leđa. Govori da sam loša majka, a ja sam pokušala sve da spasim porodicu. On mene uopšte ne voli, ne podnosi me. Nisam ja jadnica nego je on manipulator koji me krivi za sve. Spomenuo mi je čovjeka sa kojim sam bila prije tri godine – rekla je tada pjevačica, kako prenosi Kurir.

– Čovjeka koji me je maltretirao, silovao, izbacivao golu na ulicu. To je moja bolna tačka. On mene ponižava. Taj čovjek me je tukao, silovao. Zaključavao me je u kuću, izbacivao golu na snijeg. Pravio mi je pakao od života. Toma to zna, i spomenuo ga je.

– On mene pravi ludom, a on je taj koji mi je branio da se čujem sa svojim frizerom iz Novog Pazara, jer je mislio da se kod njega raspitujem o bivšem dečku koji je iz tog grada – dodala je Nadežda, kako prenosi Alo.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi put da Biljićeva nekoga optužuje za napastvovanje, s obzirom na to da je u drugoj sezoni ovog TV formata ispričala kako joj je jedan uticajan čovjek, otac jednog popularnog pop pjevača, sipao opojno sredstvo u piće i silovao je nakon što je zaspala. Zbog toga je, kako je tada istakla, odlučila da se povuče sa javne scene jer je ovo iskustvo uticalo na njenu psihu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *